FORGOT YOUR DETAILS?

Disseny Web a Bigues i Riells del Fai

Vinc del món de l’enginyeria, els meus orígens són tècnics de disseny de projectes a project manager. Amb la crisi immobiliària vaig triar ‘renovar o morir’ i com sepre m’ha agradat la informàtica i el món d’Internet vaig decidirme llançar-me a explorar el món del màrqueting per Internet. D’aquí la creació d’una serie de blogs i pagines web en el sector turistic, inmobiliaria o el medi ambient entre altres la meva idea és donar-me a conèixer no només a l’ambit local sinó al món sencer.

Pero despres de 3 anys en aquest sector he decidit fer quelcom per el municipi que hem va acollir l’any 1976 i d’ aqui la creació d’aquesta web directori d’empreses de bigues i Riells, primerament en la reserva del domini i en el posterior desenvolupament d’ una eina per tal de reciclar i actualitzar la estrategia comercial de les empreses de Bigues i Riells.

L’ objectiu si el temps m’ho permet es la realització a les empreses de bigues i riells de projectes de rendibilitat en noves tecnologies, hosting empresarial, solucions web de baix cost per negocis, marketing online i plataforma de gestió de Xarxes socials entre altres.

Per contactar:

Utilitza el següent formulari per enviar les teves consultes o contactar

TOP