FORGOT YOUR DETAILS?

Contacta amb Can Ciera

Can Cirera Pinsos i cereals. Alimentació i accesoris per a animals de granja i companyia

by / Dimecres, 10 Setembre 2014 / Published in Empreses

Can Cirera és el nom de la casa del Barri Montserrat de Bigues, ara plaça de la fruita, on hi vivia amb la meva família. El meu pare, el Peret, era transportista de professió i estava vinculat al món dels pinsos i cereals des de sempre, tenia camió propi i feia transport i comerç pels pagesos de la zona. Cap a l’any 1983 amb la meva mare, la Roser, vàrem transformar el magatzem en botiga venent al detall; juntament amb les meves germanes Carme i Glòria la vàrem fer créixer fins que al 1997 m’hi vaig dedicar exclusivament. S’ha anat ampliant l’oferta de productes cap el sector dels animals de companyia sense deixar el sector de la pagesia, d’animals de granja, de l’hort, etc. L’any 2003 estrenàrem la darrera ampliació de la botiga que inclou la perruqueria canina on la meva dona, la Judit, hi arregla i pentina gossos.

A can Cirera hi trobareu les primeres marques als millors preus i d’altres d’excel·lent qualitat amb una gran oferta de productes que faciliten una bona elecció a l’hora de comprar. L’horari és ampli i fem servei a domicili. Tenim facilitat d’ aparcament. Estem compromesos amb el respecte al medi ambient.

L’equip de persones que treballem a Can Cirera oferim un tracte personal, proper i cordial i desitgem que els nostres clients s’hi trobin com a casa.

Contacte: Tel. 938 65 88 80

Web: https://www.kupua.com/ca/can-cirera

Mail: cancirera8880@gmail.com

Direcció: c/ Camí de la torre, 23 / Plaça de la fruita, 8 08415 – Bigues 

 

 

 

Deixa un comentari

TOP